header

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Zomeroogst Château La Tulipe de la Garde 2012


Aangevuurd door het succes van de Zomeroogst 2010 en 2011, gaan we deze zomer opnieuw met een Nederlandse plukkersploeg aan de slag.

Voor week 28, van 8 t/m 14 juli hebben we 25 aanpakkers m/v nodig.

Je arriveert op zondagmiddag 8 juli; we plukken 5 dagen en je vertrekt op zaterdagochtend 14 juli.

De werkzaamheden bestaan uit het afknippen van overtollige druiventrossen en blaadjes.
De betaling bestaat uit een verblijf in eigen tent of sleurhut in het kasteelpark, uit lasvanjerug en uit de eeuwigdurende dank van de Wijnboerzelf. Je wordt gevoed door driesterren-kasteelkok Bernard en gelaafd met de fijnste wijnen uit de privékelder van de Wijnboer.


Dit is het scenario: Bij het krieken van de dag trekken we onder uitbundige vogelzang de wijngaarden in om hard te werken tot midi. Dan kuieren we terug naar het château, waar driesterren-kasteelkok Bernard de lunch heeft voorbereid. Aan de lange tafel voor het Château gaan we uitgebreid heerlijk lunchen, zwemmen en bijkomen tot de druivenbel weer luidt.
Dan trekt de hele troupe weer de vignobles in om nog een paar uur groene druiven te oogsten.
Daarna is het luieren, zwemmen en pleziermaken tot het tijd wordt voor het Grand Diner. Een keur aan heerlijke gerechten, begeleid door de fijnste wijnen zal ons deel zijn. Eten, drinken, lachen, dansen en beminnen tot de nacht haar mantel over de wijngaarden uitspreidt en wij, moe, voldaan en blozend van trots, onze bedjes opzoeken.

De inschrijving is inmiddels gesloten.
Binnenkort starten we met de aanmeldingsronde voor de grote oogst in het najaar.
Hou hiervoor de komende Slurps in de gaten!

hier

oogst

lunch