header
Gort over de Grens

Na vier jaar lang televisieprogramma's over Frankrijk verlaat ik voor deze nieuwe serie mijn geliefde Douce France, om mijn geluk te beproeven over de grens.
Ik ga op zoek naar het geheim van 'La Dolce Vita', het zoete leven, en ik ontdek een Italië waarvan ik niet wist dat het bestond. Vanaf vrijdag 28 april begint het weekend met oogstrelende Italiaanse beelden.

 

Ik wil er achter komen waarom de Italianen zoveel talent hebben om te genieten. Van lekker eten, van prachtige wijnen en van schoonheid.
Wat zegt al dat heerlijks over de Italiaanse ziel - en over het land? Wat is het geheim van La Dolce Vita?


Om het antwoord op die vragen te vinden maak ik een reis door Italië, van het hoge noorden tot het puntje van de hak van de laars.

kaart


Uitzenddata
uitzenddata


Teruglezen en terugkijken

Alle uitzendingen van Gort over de Grens zijn na afloop terug te kijken via Uitzending Gemist. De bijbehorende SlurpSpecials kan je ook teruglezen. Cliquez hieronder.

piemonte

Over Barolo; de oudste vrouw Emma Morano; Gianfranco, de tuinman die de cipres van de Boromeos in leven heeft gehouden; de geheimen van de ultieme cappuccino in Turijn, truffeljagen in Monchiero en truffelpasta eten bij Marco.

Teruglezen? Cliquez ici voor de SlurpSpecial afl 1.
Terugkijken? Cliquez ici voor Gort over de Grens afl 1.

De trailer nog eens kijken? Cliquez ici.

filmpje Cliquez ici voor de trailer
(Cliquez op de foto hieronder)
pijl  
  Als het filmpje hapert of onscherp is, cliquez ici


Uitzenddata
uitzenddata